she was only young

Sitter i mega music ecstasy

Jag ska göra ett litet danspass på skolan och måste hitta musik så jag kollar igenom alla mina gamla listor och omg Jag måste börja lyssna på mina gamla listor mer.

Skulle lugnt kunna dra igång typ den svenska björnstammen - dansmusik eller Dada life - happy hands & happy feet och cut copy - blink and you'll miss a revolution men då är jag rädd att mina klasskompisars hjärnor kommer explodera av överhettning.
Bullets - Rebecca & Fiona och Feel it in my bones - Tiesto, Tegan & Sara är utmaning nog för dem.

Musik är lovely



och kolla på min blogg jag har som projektarbete.

dont you cry when i say goodbye


hon är så fruktansvärt bra och så hiiimla fin. älskar videon, söt janelle.
yours truly
jenjen

rói höttur

klicka på bilden och enjoy.
.
/ fiali, your god.

älg

Hello boys! This, this is a song about me.

Everybody wants to get down with me baby
Down with me baby, come on
Everybody wants to get high with me baby
Fly with me baby, come o’on

It’s all right if you wanna party with me
I can give you what you need
So take a chance on me boy
Cause I am your toy
You could play with me’he

Popular
Everybody wants me
Popular
Everybody wants to sleep with me
Ah, cause I’m so popular, aha

Everybody wants to dance with me baby
Romance with me baby, come on
Everybody wants to shake ass with me baby
Spend cash on me baby, come o’on

It’s all ri’ight if you wanna come home with me
I am perfect can’t you see
So let’s get down and enjoy
Cause I am your girl
I can set you free

Popular
Everybody wants me
Popular
Everybody wants to sleep with me
Ah, cause I’m so popular, aha...
Popular - Albino Superstars
/fiali

episk älgfredag. nu: lördag:fest


håkan hellström


bild från st.nu

jag och julia var och såg håkan hellström igår på stads. det var fett. han var jättejättejätte bra. och fin! hade ju helt glömt att han var så fin! dock glömde man hur man gick efter två & en halv timme av klappa händer och hoppa och stå still. men det var fett. läs recensionen här!

på måndag äre alla hjärtansdag och då tar man nog livet av sig. lika bra det.
ikväll ska vi ut igen. fast ikväll tänker jag inte vara nykter.
/jj

dear zachary

SE DEN HÄR FILMEN
& BLIR NI INTE BERÖRDA SÅ HAR NI FAN INGET HJÄRTA.
vet inte om jag ska sätta det här inlägget i lovin eller i hatin.
men jag lägger det i lovin. den är fin ändå.

/jj

Rich


åååh <3<<33<33<33<<33<<33
(lide tjär)
ville bara säga det.
/jj

revofev

idag fick jag en tidning som handlar om att plugga vidare efter gymnasiet. jag behöver inte öppna den. det känns riktigt jävla skönt. jag slängde den rakt ner i sopkorgen. för jag har inte tänkt att plugga något mer, iallafall inte på ett bra tag. efter studenten så tänkte jag att dra på några festivaler, njuta av svensk sommar. sen tänkte jag dra till england på obestämd tid! eller jo jag kommer att infinna mig i sverige en kortare tid är det tänkt efter att jag varit i spanien i oktober, och kanske en vecka /förhoppningsvis en i månaden/ för att umgås med mina finaste. annars så känner jag inget behov i att stanna kvar, jag kan åka tillbaka och träffa lfs och de kan komma till london. jag ska kämpa till mig ett körkort så vi kan åka runt så mycket vi vill om helgerna. på veckorna tänkte jag jobba i carries tatueringsstudio och samtidigt lära mig att tatuera. jag har bestämt mig för att bli så jävla bra på att tatuera, jag vill verkligen bli en av de bästa. och jag tänker göra allt för att nå mitt mål. sen är framtiden helt tom. vad gör jag sen, när jag är en förhoppningsvis fullfjädrad tatuerare? jag hoppas på att kunna resa runt i världen, allra helst vill jag till japan och lära mig den gamla japanska tekniken.

jag vill bort härifrån,
men vem vet egentligen vart man hamnar tillslut?
/jj

what i do







om du vill ta en närmare titt:


lite av det jag gjort på senaste tiden, den färskaste först. väldigt nöjd med den med jorden. allt jag ritar med promarkers gör jag utan att skissa, så jag har alltså gjort dessa på fri hand. dock fick jag skissa på hjorten i andra bilden, eftersom jag är sämst på att rita djur.
/jj

yo yo hoe hoe

hej barn! jag kom till stockholm igår kväll och vilken skillnad det är på tempraturen! sjukt ju. ändå går folk här runt som om det skulle vara lika kallt som i norrland, med pälsmössor och stora jackor. jag däremot trippar omkring i skinnjacka utan halsduk. det ÄR varmt people, sluta låtsas att det är freezin'.
idag ska jag jobba litt. drog med mig en väska med blixtar som väger ungefär 50 kilo skulle jag tro, FRUKTANSVÄRT TUNG. plus att den är sönder, så jag har fått tejpa runt hela väskan för att hålla ihop den. fick också rita lite fina lappar som jag satt på den, "FRAGILE!" "ÖMTÅLIG!" "VAR FÖRSIKTIG!" etc... skulle något gå sönder kan jag lika gärna ta mitt liv, så inte malte eller svanthe behöver anstränga sig.
är fett fin idag också, så ni vet. har mina hippie glasögon och min långklänning. känner mig vårig. det är fett. nu ska jag börja montera ihop alla grejer! saknar l&f, och s såklart.

/jj

kärlek

just nu vill jag bara hitta den skönaste personen på en hel festivalcamping, och låta den underhålla mig, vill va full och glad och skratta oavbrutet i timmar..
/fiali

hands of the wheel

jaja jag vet att jag är skitjobbig som uppdaterar om kid cudi hela dagarna långa. men ni får leva med det så länge som alla andra är inaktiva! här har vi en skön hippie cover på pursuit of happiness, tjejen är fett skön.

"i think i'm gonna take a shot of tequlia before i do it.."
/jj

cudderisback


fett bra låt som jag bara hittade av slumpen! varför är den här inte med på man on the moon I eller II? hm. vampire weekend är också med i den, som en bonus! synd bara att den inte finns att ladda ner utan nått jävla "DJ MEGABKLDFAJD LDKSAFLA WOOO DJ!!!!". rage. i-landsproblem. but still rage.
/jj

ohyeah

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”

festivaaaal

infected mushroom till emmabodafestivalen! vad säger ni om det?
jag säger såhär; jag är absolut inget stort fan, men värt att kolla på endå. dansvänlig musik är alltid välkommen på festival. så jag tycker det är fett! jag ska se iallefall. har en del minnen till infected, dåliga dock. men sånna måste ju kanske återupplevas dom med? man ska känna att man lever!
posspåer. hoppas vi ses i festivaldimman.
läs mer här, jag länkar till min favorit sida sånnahär tråkiga dagar när man längtar mer än allt till sommarens festivaler, festivalrykten.se!
/fiali

det är tusen grader kallt.

nej inte riktigt, men det är iallafall vad anton kristiansson sjunger i sin nya låt. som är fett bra.
lyssna på spotify genom att klicka på bilden!


/jj

RSS 2.0