bapbapbap

hej. ikväll är jag micket kär i robert pattinson, så jag låtsas att jag är bella. hihi!

RrRraAAaWWweErRRr skulle inte banga.
jag skulle ha varit en roligare bella, hon är ju en riktig party pooper.

nu ska jag dra igång andra filmen och gråta lite, hihi loligt.

jenjen

skins.



gölleeeeråå
älskar skins så otroligt mycket.
var bara det jag ville säga.

/felicia

vavavavavaaa

/fiali

skrattdöden

'
/fiali

oh, vad det är skönt.. att inte veta sitt eget bästa

jag är så luspank just nu att det gått så långt att jag på knä gnuggar hörnen i badrummet med en gammal tandborste för att skrapa fram lite slantar ur min fars arma plånbok. försökte dammsuga också men var tvungen att byta dammsugarpåse och upptäckte att vi inte hade några nya i rätt strl så jag plockade fram saxen och försökte tvinga till rätt form på påsen utan att lyckas.
vi lekte lekar på skolan idag för våra lärare vill attt vi ska lära känna den yngre generationen på våran linje vilket jag inte riktigt förstår varför men det är bara att bita ihop, le och få sin närvaro. Igår hade vi däremot vagant = ungdomar som spelar i en brännbollsturnering i galna utklädnader.





nu ser jag sjukt mycket fram emot att ta studenten och vara med i störda tävlingar så jag får skämma ut mig extra mkt. love it

L

crush


♥ /jenjen

blood tears & gold won't make it any better

är så less på att sakna saker.



/felicia

dont let go, never give up it's such a wonderful life

hej på er lovers. klockan är 06.29 och jag sitter och lyssnar försiktigt på hurts nya skiva. den är så stört bra! när jag vaknade imorse så var det första jag tänkte "åh nu kan jag dricka varmakoppen och lyssna på hurts". true story. den finns på spotify, men endast för premium än så länge. jag har inte premium så jag fixade hem den i local files med ett klick. gör det du med, jag beordrar dig.

jaha, fredag idag och jag känner peppen enda ut i fingertopparna. det känns som om något awesome kommer att hända i helgen, vet inte vad dock. maybe a double rainbow appears? vem vet säkert. det enda jag vet säkert är att vi ska ha förjävla kul.

byebye baby/ JJ

RSS 2.0