scary shit

inatt drömde jag om gud. det låter wack, jag vet, men jag drömde i alla fall om gud. jag är inte en människa som tror på gud, eller något högre väsen överhuvudtaget, och blev därför väldigt förvånad när jag vaknade. i drömmen så hade jag, mamma och mina två systrar åkt till thailand. även mammas syster var med. mamma har en halvsyster men jag har aldrig träffat henne. vi var i alla fall på ett hotell med en stor balkong, som hade utsikt över en del av staden och sedan havet. när jag ställde mig på balkongen för att se ut över staden, så ser jag en stor svart orkan komma inåt landet. jag försöker få kontakt med min mamma som står bredvid mig men hon är helt i trans. hon står med armarna rakt ut och jag skakar henne och slår till henne i ansiktet, men när jag tar i henne så får jag stötar och det enda hon säger är att vi ska bli straffade. efter ett tag så lyckas jag väcka mamma på något sett och vi sätter oss i vardags rummet. stormen är borta och allt är som vanligt. mamma kommer inte ihåg något och mitt dröm jag släpper det.

mammas syster försvinner en stund och kommer sedan tillbaka med dreads i alla färger. hon verkar förstå allt och säger att det är gud, såklart, eftersom människorna svikit honom och helt glömt honom. jag börjar av någon anledning bråka med henne och skriker att det är omöjligt, att mamma måste ha blivit sjuk.

sen så verkar mitt sinne lämna min kropp och jag ser mig själv resa mig upp tyst och gå ner till den nedre våningen. när jag tar sista steget i trappan så rullar ögonen bak i huvudet och jag börjar prata med mig själv, fast med en annan röst. jag pratar fort och som om jag försöker hetsa mig själv. "det är erat fel, ni har fått detta att hända. jag måste straffa er, ni måste förstå" och en massa mer som jag inte kommer ihåg. allt blir i starka färger och alla former förvrängs, tills allt blir helt obegripligt. sedan släpas jag upp igen, jag flyger typ upp för trappen så att fötterna slår i varje trappsteg. min syster kommer fram till mig och vill att jag ska rita en teckning åt henne, jag vill säga åt henne att springa här ifrån men min hand tar tag i hennes huvud och hon blir gammal. hon är fortfarande liten och så, men hennes utseende åldras på några sekunder, tills hon dör. hon ramlar ihop i en benlös hög och jag kollar upp på min mammas syster som står och gråter av lycka, och som faller ner på knä och börjar prata/sjunga på ett språk jag inte alls förstår.

så vaknar jag.

det är nog den värsta mardröm jag drömt. är fortfarande fett rädd, men jag har i alla fall listat ut att jag drömde om gud och skit eftersom jag kollade på da vinci koden igår. måste vara så.

nu ska jag städa, ser förjävligt ut.
/jenjen

startin' to feel like a dungeon dragon


klicka på bilden för lyssna på det episka albumet i spotify.
synd bara att det är den cencurerade versonen av skivan. stör mig på sån skit. gör kaos med datorn. det är bättre om ni bara kirrar hem the real deal från piratskeppet.

hittills är dessa mina absoluta favoriter:
i'm the best
roman's revenge (feat. eminem)

har kommit så mycket episk musik nu så det blir till att lyssna&njuta tills öronen blöder. fett.
/jenjen

san jose shark


Hade utveklingssamtal idag och det gick helt okej.
ligger bra till på hantverkstekniken, men mindre bra på mitt projekt arbete.
På tal om projekt arbete så var jag med felicia idag och hjälpte till lite som modell när hon skulle fota.
hoppas att det är okej för henne att jag lägger upp den här bilden




NU tänkte jag se på kalle och choklad fabriken och sen på Robinson
förhoppningsvis så lyckas jag skriva ett PM till mitt muntliga redovisning i Nationella också.
skulle vara bra..


say no more

kyss osv.
Lovisa

min dag :







det var allt

auf wiedersehen

lovisa

dagens konstaterande

killar är bara till för att ligga med.
tack och adjö.

pocpoc










gissa vad jag har gjort hela dagen?
/jenjen

untzuntzuntz

sitter och lyssnar på asbra musik och är _svin_ trött. ikväll ska jag och felicia fortsätta vårat harry potter marathon och dö av våra betongkepsar och den klassiska söndags ångesten. igår var en rätt lyckad kväll för min del faktiskt, förutom att jag sov med lovisas fötter i ansiktet och att ante som låg som en krok rätt in i min rygg. annars var det helt okej.
klicka på bilden för att få lyssna på världens kanske mest episka spellista.


här får ni en rolig video också, kan behövas nu en svinig söndag som denna.

/jenjen

stalking your mom

har tråkigt så jag lägger upp lite fina bilder jag hittat på internetet.
kolla på alla för längst ner finns det ett bra tips!












jaha det här var väl tråkigt tyckte du, men det skiter väl jag i.
det blir inget bra tips heller. hejdå.
/felicia


ok go, sjukaste videosarna in the wööörld

så sjukt braaaa!!!
/fiali yo

candy mountain!!!!!

typ det roligaste nånsin ju
nu ska jag ta och höra med pierre om han får låna bilen så ska vi ner och göra kaos på tågstation och vänta på linnea! pösset
/fiali

5650

56 dagar kvar tills jag (jennifer) blir 18 år & 50 dagar kvar tills felicia blir 18 år.
hur fett är inte det? det är ju typ hur lite tid som helst!

bloggen är död, men den är så fiiiiiin så jag tycker att ni kan titta på den och lyssna på nerds nya!

klicka på bilden för att lyssna på det i spotify.

hejj bloggy

nu har vi haft den här bloggen i ett år, typ då :D
och gud va fin den är dååå!! men vi är ju ganska dåliga på att skriva i den.
m aja, jlfs <3

/felicia

RSS 2.0