what i do







om du vill ta en närmare titt:


lite av det jag gjort på senaste tiden, den färskaste först. väldigt nöjd med den med jorden. allt jag ritar med promarkers gör jag utan att skissa, så jag har alltså gjort dessa på fri hand. dock fick jag skissa på hjorten i andra bilden, eftersom jag är sämst på att rita djur.
/jj

Kommentarer
Postat av: fiali

seriosly jennifer. dom finaste teckningarna jag har sett!!!! varför är du bättre än mig på allt? haha. vill också kunna rita som du! men du får rita och jag får njuta av dina vackra teckningar! draw me a tattoo please and then do it on mää.

love you and your talent! du är så ment to be a tattoartist.

2011-02-07 @ 19:38:35
Postat av: jennifer

haha will do käraste! vad vill du ha för vackert och vart vill du ha det? på armen? på ryggen? i pannan? överallt?

2011-02-07 @ 20:35:34
URL: http://jlfs.blogg.se/
Postat av: fiali

jag vill ha hel aarm. eller halfsleve kanske. eller överallt. du kan ju skissa många olika om du vill, har lust, har tid. jag vill ha mycket färger, fred, musik(grammofoner och lp skivor är fina), vänner(jlfs), fest, unicorns, psychadelic!!. du vet allt jag gillar. litar på dig till 100 % och vet att du kommer göra något episkt. vill också ha plats till en text, i en såndär remsa vad de nu heter. haha. kan man klämma in nå små hjärtan för simon, sanna, mamma och pappa kanske. haha mycket krav! närå, mer vägledningar tiiip:)

2011-02-07 @ 21:55:39
Postat av: jennifer

fick upp ganska feta bilder i huvudet, this will be good!

2011-02-07 @ 22:27:46
URL: http://jlfs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0